CITIRE

Muzeul Simțurilor, lumea cum nu ai mai văzut-o pân...

Muzeul Simțurilor, lumea cum nu ai mai văzut-o până acum

Ești pregătit pentru o aventură unică în lumea senzațiilor și a iluziilor optice?

Museum of Senses este un spațiu educativ, dedicat atât copiilor cât și adulților, unde poți descoperi pe propria piele totul despre percepție, vibrații, atingere, miros, creierul uman și știință. După succesul pe care l-a avut în Praga, creatorii acestui proiect s-au gândit să-l aducă și în București, înaintea altor capitale europene pe care le au în plan.

Călătoria începe într-un „labirint magic” unde vei putea să te descoperi atât fizic cât și mental. Muzeul oferă peste 40 de exponate plasate în diferite zone, formând un spațiu misterios, nefiresc și rațional în acelasi timp, cum ar fi: labirintul de oglinzi, graffiti room, tunelul vortex, camera înclinată, camera inversă și poarta spre infinit. Acestea sunt doar câteva din tematicile acestui loc.

Museum of Senses a fost creat special să stimuleze toate simțurile, să trezească imaginația și să sfideze percepția. O echipă de artiști au realizat graffiti-uri care te vor purta în această aventură plină de provocări pentru minte și corp și totodată un spațiu ideal în care poți face cele mai spectaculoase fotografii și videoclip-uri.

Turul muzeului durează aproximativ 45 minute, iar ghizii muzeului sunt pregătiți să susțină vizitatorii în această experiența de neuitat.

Îndrăzneala de care au dat dovadă Radu Schmitzer, Dejan Grbic, Mario Matakovic și Vedran Hirtz a rezultat un success pe care nici ei nu l-au anticipat într-un timp atât de scurt, posibil fiind și sentimentul pe care deja îl dobândiseră în mai multe proiecte non-business avute în trecut.


  1. […] Ești pregătit pentru o aventură unică în lumea senzațiilor și a iluziilor optice? Museum of Senses este un spațiu educativ, dedicat atât copiilor cât și adulților, unde poți descoperi pe propria piele totul despre percepție, vibrații, atingere, miros, creierul uman și știință. După succesul pe care l-a avut în Praga, creatorii acestui proiect s-au gândit […] …read more […]

  2. Silvia

    11 ianuarie

    Bună ziua curajosilor,
    Vă trimit complimente pentru ideea asta grozavă să aduceti o asemenea expoziție la București, mi-a readus amintiri din ceva asemănător al lui Escher pe la Milano, apoi am văzut de curând câteva desene ale unui artist român, puteam să jur că sunt vechi și dintr-o renumită colecție, îmi pare rău că nu îmi amintesc numele lui acum, apoi de un parcurs Dialogo nel buio, organizat de Institutul nevăzătorilor din Milano, unde totul se petrece intr-un întuneric total, intr-un grup mic, organizat, cu un ghid nevăzător din naștere care se descurcă în întuneric mai bine decât ai face-o tu pe lumină, unde Îți poți folosi doar simțurile tactil, olfactiv și auditiv, iar tu trebuie să te orientezi în întuneric, te asigur că ieși de acolo cu niște hipersimturi… Eu am aflat de mostra voastră dintr-un pliant găsit în cutia poștală, îmi doresc să afle de voi și să își descopere simțurile cât mai mulți vizitatori, sa savureze cât mai multe senzații, stiind că nu toți au posibilitatea să călătorească prin lume și apoi aici ai timp suficient, diferit de puținul timp de care dispui când ești turist și ești tot intr-o alergătură să vezi cât mai multe intr-un timp cât mai scurt. Încă o dată complimente pentru minunata inițiativă și la cât mai mulți vizitatori! Silvia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.