21 iunie 2024, 4:36

Muzicienii Bogdan-Mihai Siminon, Nicu Covaci și Mircea Florian, invitați-surpriză la „«Vânătorii de comori: România»

Serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România” continuă marți, 28 mai, de la ora 21:00, cu un nou episod la HISTORY Channel, în care vor fi prezentate noi povești captivante, interesante și nedescoperite despre istoria României prin intermediul unor obiecte vechi pe care oamenii doresc să le vândă. Clientul-surpriză al acestui episod este muzicianul Bogdan-Mihai Simion.

Bogdan Mihai Simion este un lăutar modern, un cobzar talentat, culegător de folclor și doctor în litere. Pe scurt, un client cu gusturi rafinate, eclectice și greu de satisfăcut. A apelat la Vânătorii de Comori pentru a-i găsi un obiect unic, demn de colecția sa.

Liviu, Dan, Ștefana și Gabi au ieșit așadar la vânătoare de obiecte muzicale. Pândesc instrumente vintage, discuri rare și obiecte care au aparținut unor legende ale muzicii rock, totul pentru a satisface cerința unui client foarte important.

Se întâlnesc cu două legende ale muzicii anilor ’70 și ’80: Nicu Covaci, unul dintre fondatorii trupei Phoenix și Mircea Florian, unul dintre pionierii muzicii electronice din România. Descoperă câteva discuri de vinil rare printre care și un Bone Record sovietic, imprimat pe o radiografie. Oare o să cânte de bucurie la final?


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol