29 noiembrie 2022, 14:55

Netflix a anunțat când vine Sezonul 3 din „The Witcher”. În plus, avem și un spin-off: „Blood Origin”

Netflix a anunțat că Sezonul 3 din populara serie „The Witcher” vine în vara lui 2023.

Nu se cunosc prea multe despre sezonul 3 din „The Witcher”, dar acesta va continua povestea lui Geralt de Rivia (Cavill), Ciri (Freya Allan) și Yennefer (Anya Chalotra). Din distribuție se vor alătura Robbie Amell, Meng’er Zhang, Hugh Skinner și Christelle Elwin. Amell joacă rolul unui luptător elf pe nume Gallatin, care conduce o armată de gherilă Scoia’tael care luptă în numele lui Nilfgaard. Zhang este Milva, o umană adoptată de către secadele din pădurea Brokilon, care este o vânătoare feroce și talentată. Skinner îl interpretează pe prințul Radovid, un playboy regal și fratele mai mic al regelui Vizimir (Ed Birch). Elwin este Mistle, membră a grupului The Rats, o gașcă de adolescenți neadaptați care fură de la cei bogați.

Spin-off în decembrie

Până atunci, însă, Netflix lansează un spin-off. Și asta nu mai devreme de decembrie, scrie Variety.

Seria spin-off „The Witcher” „The Witcher: Blood Origin” va debuta “fix” de Crăciun, pe 25 decembrie.

Plasată într-o lume elfi cu 1.200 de ani înainte de evenimentele din „The Witcher”, seria prequel „Blood Origin” va spune o poveste pierdută în timp, inclusiv crearea primului prototip Witcher și evenimentele care au dus la Conjunctura Sferelor, momentul crucial în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor au fuzionat pentru a deveni una singură.

Filmul o are în rolurile principale pe Michelle Yeoh în rolul lui Scian, ultimul membru al unui trib nomad de elfi-spadă, care are misiunea de a recupera o lamă furată de la poporul ei; Sophia Brown în rolul lui Éile, un războinic din garda reginei care pleacă pentru a deveni muzician ambulant; și Laurence O’Fuarain în rolul lui Fjall, un bărbat născut într-un clan de războinici care a jurat să protejeze un rege și care, în schimb, pornește în căutarea răzbunării.

Restul distribuției îi include pe Mirren Mack în rolul lui Merwyn; Lenny Henry în rolul lui Balor; Jacob Collins în rolul lui Eredin; Lizzie Annis în rolul lui Zacaré; Huw Novelli în rolul lui Callan „Fratele Moarte”; Francesca Mills în rolul lui Meldorf; Amy Murray în rolul lui Fenrik; Nathaniel Curtis în rolul lui Brían; Zach Wyatt în rolul lui Syndril; Dylan Moran în rolul lui Uthrok One-Nut; și Aidan O’Callaghan în rolul lui Kareg.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol