22 septembrie 2020, 20:30

Netflix pregătește primul serial inspirat de perioada de izolare impusă de noul coronavirus

Dacă Discovery a realizat deja un documentar despre noul coronavirus, care a inclus date culese până la jumătatea lunii martie, deci foarte recente, iată că și Netflix ține pasul cu pandemia, și nu ratează momentul istoric de tristă amintire pe care îl trăim.

Netflix şi creatoarea celebrei producţii „Orange is the New Black”, Jenji Kohan, pregătesc „Social Distance”, un serial inspirat din perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus şi care va fi filmat din locuinţele protagoniştilor, anunță nypost.com și CNN.

Va reflecta realitatea

Regizorul Diego Velasco va realiza acest serial, care va avea un scenariu scris de Hilary Weisman Graham şi care va fi totodată coordonatorul al acestui proiect de televiziune.

„Munca noastră ca naratori trebuie să reflecte realitatea”, notează într-un comunicat producătorii viitorului serial.

Dificultăți

Echipa de la „Social Distance” a explicat câteva dificultăţi pe care le va avea pentru realizarea serialului, având în vedere că în actuala perioadă scenariştii nu se pot întâlni pentru a scrie episoadele, dar şi faptul că regizorul Diego Velasco nu poate fi alături de actori pentru a le da indicaţii.

Deocamdată nu a fost confirmată nici distribuţia, nici data de lansare a acestei noi producţii a platformei Netflix.

Programe realizate de acasă

Televiziunea americană a reacţionat aşa cum a putut în urma blocării totale a industriei audiovizuale, impusă de izolarea la domiciliu, alegând ca diverse programe să fie realizate de acasă.

De exemplu, emisiunile difuzate în segmentele nocturne alocate unor vedete precum Jimmy Kimmel şi Stephen Colbert se realizează de acasă. De asemenea, emblematicul show „Saturday Night Live” se înregistrează în acelaşi format.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.