Site icon Editia de Dimineata

Netflix propune un serial SF egiptean PARANORMAL

Pandemia și sistarea majorității  filmărilor au făcut ca serviciile de streaming să dezlănțuie o adevărată “vânătoare de comori” după conținut nou. Pe de altă parte, bătălia se dă și pentru diferite nișe de piață.

Este și cazul celor de la Netflix care au anunțat că sunt din ce în ce mai interesați de filmografia de origine arabă, scrie Variety.

„Planul nostru este acesta: să investim în creatori arabi, în producţia arabă, în conţinuturi arabe”, a declarat Ahmed Sharkawi, director Netflix responsabil cu serialele originale arabe şi africane.

Un serial SF egiptean PARANORMAL, un scriitor celebru

Primul proiect care iese pe piață conform acestei strategii, joi,  este serialul “Paranormal”, un produs original Netflix.

Noul serial are la bază cărţile romancierului egiptean Ahmed Khaled Tawfik, ale cărui volume s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare

Serialul „Paranormal” are un subiect foarte interesant.  Refaat Ismail este trecut de prima tinerețe, iar trecutul începe să-l bântuie. Medicul cinic cu umor negru şi convingeri ferme ajunge să se confrunte cu o serie de experienţe paranormale.

Egiptul este în acest moment o miză majoră pentru producătorii de filme. Are o infrastructură de invidiat în acest domeniu și deja o reputație. A fost supranumit „Hollywoodul Orientului Mijlociu” şi produce majoritatea filmelor şi serialelor TV de limbă arabă.

Acest serial SF egiptean PARANORMAL are și un trailer interesant – iată-l:

Un IQ mic este influențat de activitatea sedentară

 

Exit mobile version