8 iunie 2022, 23:25

NEW YORK. Uber afișează în aplicație și emblematicele taxiuri galbene

Uber a anunțat că va afișa în aplicația sa emblematicele taxiuri galbene din New York. Este o mișcare care marchează cea mai recentă expansiune a companiei pe piața taxiurilor și ar putea ajuta gigantul de transport. Uber a subliniat că taxiurile sunt o oportunitate majoră de creștere.

Compania a declarat că plănuiește să includă fiecare taxi în aplicația sa Uber până în 2025 și că anul trecut a adăugat 122.000 de taxiuri noi pe platforma sa. Aceasta a reprezentat 3% din baza totală de șoferi într-un moment în care se lupta să-și păstreze șoferii obișnuiți pe fondul pandemiei.

Colaborarea din New York ar putea adăuga până la 13.600 de taxiuri la aplicația Uber dacă toți șoferii de taxi înregistrați ai orașului participă.

Pasagerii vor plăti aproximativ același tarif pentru călătoriile cu taxiul ca pentru călătoriile cu Uber X, dar șoferii de taxi vor fi plătiți conform standardelor de salariu din New York, care sunt în medie mai mari decât tarifele contorizate. Orașul a fost de ani de zile un câmp de luptă între Uber și șoferii de taxiuri galbene.

Uber a integrat deja taxiuri în Spania, Germania, Austria, Turcia, Coreea de Sud, Hong Kong și Columbia.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol