16 iulie 2024, 0:40

„Niciun vis nu este prea mare”- Povestea primului supermodel cu sindromul Down din istorie

Madeline Stuart, la numai 21 de ani, a devenit primul model cu sindromul Down din lume care a participat la New York Fashion Week.

La numai 21 de ani, tânăra din Australia, a reușit să-și îndeplinească visul de a deveni model, deși, boala de care suferă i-a pus zeci de piedici care păreau să nu ducă spre succes.

Sursa: theodysseyonline.com

Fiind o adevărată sursă de inspirație, în prezent, pe lângă o carieră înfloritoare în lumea fashion-ului, în care a defilat pe cele mai importante podiumuri din lume, Medeline, deține aproape un milion de fani pe site-urile de socializare.

În ciuda sindromului Down, care, în teorie ar fi trebuit să-i umbrească din succes, tânăra a fost întotdeauna populară, încă din perioada gimnazială, fiind foarte apreciată și iubită de toți colegii.

Sursa: viralthread.com

„Când a început să devină cunoscută, oamenii ne spuneau că viaţa nu va mai fi la fel, dar am avut întotdeauna o viaţă activă, deşi nu mi-am imaginat niciodată că vom călători în jurul lumii pentru a participa la diferite spectacole de modă. Petreceţi cinci minute cu noi şi veţi vedea cine este şeful. Dacă nu mai vrea să defileze, se aşază ferm pe podea“, spunea Rosanne, mama tinerei.

Sursa: alabamanewscenter.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol