18 ianuarie 2022, 1:09

Nicușor Dan nu a fost lăsat să intre în Guvern pentru că nu este vaccinat

Primarul general al Capitalei nu a putut intra, joi, în sediul Guvernului pentru că nu este vaccinat, conform unor surse politice, citate de Pro TV.

Primarul general Nicușor Dan și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, ar fi trebuit să aibă o întâlnire la ora 12:00 la Guvern pentru a discuta despre problema termoficării în București, însă conform unor surse, primarului general nu i s-ar fi permis accesul în sediul Guvernului neavând certificat verde, așa că întâlnirea s-ar fi mutat la sediul PNL.

Întrebat de jurnaliști la sediul PNL dacă are certificat verde și dacă a venit la sediul partidului deoarece nu ar fi avut certificatul verde care se solicită de regulă la intrarea în Guvern, acesta a spus:

„Nu am în momentul acesta, dar nu ăsta a fost motivul pentru care am venit aici, da? Am ajuns acolo și mi s-a comunicat să vin aici. Când am ajuns acolo mi s-a comunicat că întâlnirea s-a mutat, m-am urcat în mașină și am venit aici.”, a spus Nicușor Dan.

În 31 august, Nicușor Dan a fost întrebat de jurnaliști, la conferința de presă de prezentare a bilanțului de 10 luni de la preluarea mandatului, de ce nu s-a vaccinat anti-COVID și a anunțat atunci că a trecut prin boală în luna mai.

De atunci, Nicușor Dan a fost întrebat de mai multe ori de ce nu se vaccinează. De cele mai multe ori răspunsul a sunat cam așa: “Mă voi vaccina şi în momentul în care mă voi vaccina o să aflaţi”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.