CITIRE

Noapte dedicată științei: secretele cercetătorilor...

Noapte dedicată științei: secretele cercetătorilor, sub lupă

Dacă ești una dintre persoanele interesate de domeniul cercetării, nu trebuie să ratezi ediția de anul acesta a Nopții Cercetătorilor, care se anunță plină de surprize în mai multe orașe ale țării.

Desfășurată simultan în 17 orașe ale României, Noaptea Cercetătorilor este evenimentul unde cu mic și cu mare te poți afunda în cele mai interesante subiecte, de la misterele Universului, ecologie, antrolopogie, zoologie și lista poate continua.

Evenimentul este unul cu istorie la noi în țară, fiind organizat pentru prima oară în anul 2015, iar oamenii sunt din ce în ce mai receptivi în ceea ce privește participarea. Exemplul stă în numărul participanților de anul trecut: 35 mii vizitatori.

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment dedicat celor tineri care se doresc să înceapă o carieră în cercetare, iar activitățile la care puteți asista sunt potrivite pentru a deschide apetitul oricui. Programul prin care această seară dedicată științei are loc este numit Marie Curie Actions, program al Comisiei Europene ce sprijină dezvoltarea tinerilor care au ca țel să-și facă auzit numele ca cercetător.

Întâlnirea cu știința se va da în seara de 29 septembrie, în toate orașele ora de începere fiind 17:00, iar timp de cinci ore veți putea trage cu ochiul la secretele cercetătorilor.

Pentru mai multe detalii legate de programul din fiecare oraș, accesați pagina oficială a evenimentului.

[Sursă imagine: facebook.com/NoapteaCercetatorilorEuropeni]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.