16 iunie 2024, 21:01

Noaptea minții. Au pus bradul de Crăciun în intersecție. Acum mașinile nu prea mai au loc să treacă (VIDEO)

Posibil ca cei care au făcut treaba asta să fi sărbătorit în avans Crăciunul. Sau, precum, se spune, există un Dumnezeu al bețivilor, poate există unul alocat și firmelor care pun beculețe și brazi prin orașe. După propria inspirație.

Întâmplarea de mai jos s-a petrecut în Panciu. Nume cu rezonanță pe harta viticolă a țării.

Autoritățile locale din orașul Panciu au montat deja bradul de Crăciun, însă acesta a fost pus în mijlocul unei intersecții, îngustând spațiul de trecere al mașinilor, potrivit Vrancea24.

După ce imaginile au apărut în spațiul Public, Poliția Vrancea a anunțat că a sancţionat firma responsabilă cu amplasarea bradului şi a chemat o echipă a acesteia, care a pus mâna pe drujbă și…a toaletat pomul.

Cum s-a petrecut totul?

Pomul pentru sărbători a fost pus într-o intersecție din centrul localității.

Problema este că bradul are crengile laterale din partea de jos atât de mari că mașinilor nu le mai rămâne loc destul pentru a trece, după cum se vede și dintr-un scurt clip video, în care un autovehicul intră puțin pe sensul opus pentru a nu le atinge.

Poliţiştii din Panciu au făcut verificări, duminică, și au dat verdictul.

„Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziţioneze şi să monteze un brad într-un scuar din zona intersecţiei străzilor Nicolae Titulescu şi Ciprian Porumbescu, loc în care anual se instalează bradul de Crăciun. Din cauza dimensiunilor crengilor, circulaţia rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezenţa unei echipe a societăţii, care a toaletat bradul”, a transmis Poliția Vrancea.

Totodată, firma a fost sancţionată potrivit Codului Rutier.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol