20 noiembrie 2022, 22:33

Noaptea minții. Ce faci dacă ai avionul parcat pe Băneasa? Iei autobuzul!

Desigur, am vrea cu toții să avem problemele dlui Mihai Mărgineanu. O lentilă lipită cu scoci și avion pe Băneasa, la care nu poți ajunge decât dacă iei autobuzul. Glumim! Sau nu!

Să vedem despre ce e vorba.

Dl Mărgineanu, cântăreț, actor și aviator, are avionul parcat pe Băneasa. Că doar nu l-ar ține pe bloc. Îl folosește să se distreze sau să ajungă la concerte. Treaba lui, banii lui.

Numai că, recent el a descoperit că, deși plătește o căciulă de bani să-și țină avionul acolo, nu poate veni cu mașina în parcarea aeroportului. Pentru că, asemenea bancului, parcarea era goală. Și cu bariera pusă.

Povestește el: “Aeroportul Băneasa – primul aeroport al Bucureștiului . Aeroport care servește Aviația Generală . Practic, servește numai aviația generală și este aeroport de rezervă pentru Otopeni. 

Dar … conducerea aeroportului de Stat Băneasa a mai luat o decizie că să mai îngreuneze un pic viață piloților , o decizie gen „noaptea minții” : 

dacă ai avionul pe Băneasa trebuie să ai mare grijă unde îți parchezi mașină personală cu care vii, pentru că parcarea aeroportului  are bariere automate și s-a închis Nu ai nicio șansă să poți plăți parcarea pentru că NU SE POATE . Paznicii – monumente de integritate profesională – îți recomandă să te duci la mall Băneasa să-ti parchezi junghiul sau să te duci la Otopeni – seviciul parcări și să îți iei un pass . 

Tare , nu ? 

Deci că să fie clar : nu mai puteți folosi parcarea de la aeroport Băneasa pentru că are bariere ce o țin goală și închisă . Nu se poate plăți pentru că …nu se poate! Dacă aveți treaba la Autoritate sau dacă sunteți piloți , veniți cu Uber” 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol