15 aprilie 2024, 22:14

Noi episoade din serialul “Blue” sunt disponibile pe Disney+

Începând din aceste zile, zece noi episoade din serialul „Blue” sunt disponibile pe Disney+. Serialul animat care se bucură de succes global în rândul familiilor din întreaga lume este o incursiune autentică în viața unei familii cu copiii preșcolari și sărbătorește bucuria de a învăța și a crește prin joacă și amuzament. Explorând lumea din jurul său, Blue iubește să se joace prefacându-se că este un adult care face lucruri de oameni mari, cum ar fi să conduca un taxi sau un magazin sau să realizeze o operație medicală, uneori cu sora ei sau cu prietenii ei și întotdeauna cu părinții ei pentru a o îndruma.

Acest serial de comedie plin de afecțiune a fost creat de Joe Brumm și produs de Ludo Studio, premiat cu Emmy® și BAFTA Children & Young People Awards, pentru Australian Broadcast Corporation și BBC Studios. Blue s-a lansat pentru prima dată pe ABC Kids în Australia și a fost un succes masiv atât pentru copii, cât și pentru adulți, fiind cel mai vizionat serial din istoria ABC cu peste 100 de milioane de difuzări.

Blue o are în prim plan pe cățelușa Blue (rasa Blue Heeler), care locuiește cu mama, tatăl și sora sa mai mică Bingo. În aceste noi episoade, serialul prezintă simplitatea plină de bucurie care poate fi găsită în familii, transformând evenimentele din viața cotidiană – cum ar fi confecționarea unei căsuțe sau o excursie la plajă – în aventuri unice care dau viață modului în care copiii învață și cresc prin joacă.

Blue s-a dovedit deja a fi o experiență autentică de co-vizionare, aducând familiile împreună în fața televizoarelor și a dispozitivelor, oferind în același timp râsete, momente emoționante și mesaje cu un impact pentru toate generațiile.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol