30 mai 2024, 19:57

Noi oferte TAROM pentru luna august, pentru cei care vor să viziteze Istanbul, Budapesta, Belgrad şi Sofia

TAROM, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române, a anunțat noi oferte, pentru cei interesați să viziteze în luna august Istanbul, Budapesta, Belgrad şi Sofia. Prețurile biletelor de avion sunt de 120 de euro dus-întors, cu bagaj de mână inclus.

„Dacă îţi doreşti de multă vreme să te plimbi cu vaporul pe Bosfor, la apusul soarelui, dacă vrei să admiri clădirea Parlamentului din Budapesta de pe celălalt mal al Dunării, să priveşti de la înălţime superbul Belgrad sau să respiri istorie în centrul cochet al Sofiei, TAROM vine cu o nouă ofertă specială pentru toţi cei care şi-au propus experienţe memorabile pentru august, luna concediilor”, se arată într-un comunicat al companiei, remis vineri Agerpres.

Când pot fi cumpărate biletele oferite de TAROM la preț redus

Biletele oferite de TAROM la prețuri speciale, pentru perioada 1 – 31 august 2024, către Istanbul, Budapesta, Belgrad şi Sofia, pot fi cumpărate într-o perioadă de șase zile, între 15 și 20 martie.

Nu doar biletele de avion oferite de TAROM sunt la preţuri speciale, ci şi cele patru destinaţii sunt printre cele mai accesibile oraşe din Europa care se pot vizita cu un buget de vacanţă redus.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

TAROM, despre motivele pentru care românii ar trebui să viziteze cele patru destinații

Reprezentanții TAROM au făcut o trecere în revistă a motivelor pentru care românii ar trebui să viziteze cele patru destinații. Despre Istanbul, aceștia au precizat că este un oraș fascinat, cu o populaţie la fel de mare ca cea a României.

„Cunoscut drept oraşul celor O mie şi una de nopţi şi capitală, de-a lungul veacurilor, a patru uriaşe imperii, Istanbulul este un oraş fascinant, cu un bagaj cultural şi istoric colosal. Cu o populaţie la fel de mare ca cea a României, Istanbulul este întins pe malurile a două continente.

În Istanbul, poţi savura o cafea delicioasă pe malul european al metropolei, privind spre cartierele cochete asiatice, poţi păşi prin paradisul cumpărăturilor din Marele Bazar, iar viaţa de noapte dintre zidurile vechiului Constantinopol nu te va lăsa nicio secundă să te plictiseşti.

Budapesta respiră şi ea o istorie monumentală, iar impozanţa clădirilor te uimeşte la fiecare pas. Cunoscută, printre multe altele, şi pentru băile sale termale, Perla Dunării a fost sub stăpânire maghiară, otomană şi austriacă de-a lungul secolelor, iar fiecare cultură şi-a lăsat amprenta asupra unui oraş care te va uimi.

Şi Belgradul se poate lăuda cu influenţele sale otomane, austro-ungare şi occidentale, cu o scenă culturală bogată, cu impunătoarea fortăreaţă Kalemegda, dar şi cu o mâncăruri delicioase, care-ţi lasă gura apă.

Nici atmosfera relaxantă a Sofiei, aflată la câţiva paşi de Muntele Vitosha, nu are cum să nu te cucerească. Vei descoperi un oraş cosmopolit, cu o istorie bogată, o cultură fascinantă şi cu un centru istoric amplu şi cochet, în acelaşi timp”, arată comunicatul TAROM.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol