1 martie 2024, 16:05

Noroc chior sau ceva mai mult? Povestea românului care a câștigat de 14 ori la loterie

Şansele unei persoane de a câştiga la loto sunt de una la 14 milioane, cu toate acestea un matematician romîn pare să aibă rețeta succesului acesta câștigând de 14 ori marele premiu, încasând peste 30 de milioane de dolari.

Stefan Mandel s-a născut în România şi trăieşte acum în Australia, fiind de profesie matematician. El a creat o formulă aproape perfectă pentru a învinge loterie, potrivit businessmagazin.ro.

Mandel a câştigat marele premiu în România, după care a emigrat alături de familie în Australia. Sistemul era diferit la Antipozi, aşa că matematicianul a avut nevoie de câteva luni pentru a adapta formula.

Sistemul gândit de Mandel presupune cumpărarea unui număr uriaş de bilete, aşa că a fost nevoit să găsească investitori; a câştigat ulterior marele premiu de 12 ori, iar autorităţile au început să îl cerceteze.

Deşi oficialii nu au descoperit nimic ilegal în formula sa de joc, s-a considerat că ceea ce făcea Mandel încălca „spiritul jocului”; prin urmare, autorităţile au emis o serie de legi pentru a-l bloca.

Stefan Mandel a reuşit să mai câştige o dată marele premiu, la loteria din Virginia, Statele Unite, câștigurile sale ridicându-se la 30 de milioane de dolari în total.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol