8 iunie 2023, 14:06

Norwegian va lega Oslo de Bucuresti cu doua zboruri pe săptămână

Vești bune pentru cei interesați să descopere Norvegia. După retragerea Blue Air de pe piață, turiștii dornici să exploreze fascinanta țară din nordul Europei vor beneficia de două zboruri pe săptămână între București și aerportul din apropierea orașului Oslo.

Compania low-cost norvegiană va opera din iunie 2023 zboruri comerciale regulate din și spre țara noastră. Norwegian inaugura în data de 23 iunie 2023 prima sa rută aeriană regulată spre și dinspre România; aceasta va zbura între capitalele Norvegiei și României.

Boardingpass.ro a anuntat ca Norwegian Air va opera între București și aeroportul Gardemoen din Oslo două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Orarul zborurilor: DY1561: București (OTP) 11:55 – 14:10 Oslo (OSL) / luni, vineri; DY1560: Oslo (OSL) 07:00 – 11:15 București (OTP) / luni, vineri.

Zborurile vor fi operate de Norwegian cu Boeinguri 737-800NG și vor avea o durată de aproximativ trei ore și zece minute.

Biletele pentru zborurile dintre București și Oslo au un preț de pornire de 55 de euro pe sens și pot fi rezervate pe site-ul companiei aeriene. În plus, pasagerii au posibilitatea de a achiziționa bilete cu conexiune prin Oslo, spre alte destinații din rețeaua Norwegian.

Această rută a fost operată până în septembrie 2022 de Blue Air, iar acum doar Wizz Air mai operează zboruri spre aeroportul Sandefjord Torp, situat la 120 de kilometri de capitala Norvegiei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol