19 septembrie 2020, 8:45

Nou record pe YouTube. Ce melodie a depășit pragul de un miliard de vizualizări

Trupa de rock Artic Monkeys au reușit să stabilească un nou record. Melodia „Do I Wanna Know?” a reușit să depășească pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube. Până în prezent, doar 12 trupe au mai reușit această performanță. Piesa a fost lansată pe 18 iunie 2013, iar înregistrarea single a fost nominalizată şi la premiile GRAMMY, potrivit Mediafax.

Melodia „Do I Wanna Know?” a celor de la Arctic Monkeys face parte din albumul „AM” și a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube.

Piesa face de acum parte din topul celor 25 de videoclipuri semnate de doar 12 trupe rock care au mai reușit să atingă acest prag.

Pe lângă acestea și alți muzicieni renumiți pe plan internațional au mai stabilit acest record, printre aceștia numărându-se și artiști precum Bruno Mars, Justin Bieber dar şi Guns N’Roses.

Potrivit sursei citate anterior, înregistrarea singele a fost nominalizată şi la premiile GRAMMY

Arctic Monkeys este o formație rock, din Marea Britanie, care s-a format în 2002, într-o suburbie a orașului Sheffield. Trupa este compusă din Alex Turner, (vocal, chitară solo/ritmică), Jamie Cook (chitară solo/ritmică), Nick O’Malley (chitară bas, back vocal), și Matt Helders (baterie, back vocal).

Sursă Foto: alfredogonzales.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.