CITIRE

Noua Dacia Logan care poate întrece cu ușurință un...

Noua Dacia Logan care poate întrece cu ușurință un BMW. Ce alte caracteristici mai are automobilul

Cine ar fi crezut că Dacia Logan ar putea întrece vreodată o mașină nemțească, renumită pentru rapiditatea sa. Chiar dacă, până în acest moment, performanțele unui astfel de model au fost, pe alocuri limitate, acum poate face mult mai multe lucruri, chiar să participe și la un raliu.

Acesta este opera unui brazilian pasionat de modelul, dezvoltat cândva la Mioveni. Bărbatul a reușit să tranforme un model Dacia Logan, într-un bolid fantastic, care ar putea să depășească mai mult decât propriile limite. Se pare că acesta a păstrat majoritatea componentelor unui alt model marca Renault, Sandero RS, care a fost lansat în anul 2015 și au contribuit la el 75 de ingineri, anunță Playtech.ro.

Pentru a crea actualul model, brazilianul a păstrat mare parte din componentele Sandero RS: același motor, aceeiași cutie de viteze și a adus câteva modificări asupra suspensiei dinamice și a modificat frânele. Mai mult decât atât, brazilianul a găsit și o diferență între cele două vehicule: modelul Dacia Logan are un portbagaj mult mai încăpător, decât Sandero, și îi permite să folosească mașina și pe timpul zilei, la… piață.

În urmă cu doi ani, Renault a prezentat varianta actualizată a Sandero RS, 2.0, care se anunța a fi un model mult mai puternic și mai bun decât primul. Astfel, Sandero RS 2.0 are 45 de cai-putere și un motor de 2 litri.

Acest model a devenit ușor cea mai rapidă mașină vândută vreodată sub marca Dacia sau Renault. Mașina poate accelera de la 0 la 100, dacă e alimentată cu etanol și poate atinge o viteză maximă de 202 km/h.

Momentan, acest model este vândut în doar în America de Sud, însă, exemplul brazilianului poate pune la încercare și creativitatea mecanicilor români, care ar putea tranforma Loganul tradițional, într-un bolid pretențios.

Sursă Foto: playtech.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.