13 august 2020, 15:07

Noua Generație de Aur a României la fotbal, în semifinalele Campionatului European de tineret. Hagi: „Ați reușit să ne faceți mândri că suntem români!”

Echipa națională de tineret a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European. În meciul decisiv pentru calificare, România a remizat cu Franța, scor 0:0. În semifinalele competiției, România întâlnește Germania.

Tinerii fotbaliști români, încurajați de Hagi 

Într-un mesaj publicat de FRF înainte de meciul cu Franța, Gheorghe Hagi le-a cerut tinerilor fotbaliști români să facă tot posibilul pentru a scoate suporterii români pe străzi. „Felicitări băieţi pentru că aţi reuşit să ne faceţi mândri că suntem români. În seara asta să luptaţi la fel pentru calificarea în semifinale. Scoateţi România în stradă, faceţi românul să fie fericit. Hai, România!”, a fost mesajul legendarului fotbalist român.

Traseul României la Campionatul European

Dacă în jocul cu Franța au fost prudenți, primele meciuri ale României U21 din grupele Campionatului European de fotbal la tineret au fost spectaculoase, fotbaliștii români obișnuind suporterii cu multe goluri. În meciul cu Croația, reprezentativa de tineret a României a învins Croația cu 4-1, urmând ca în meciul cu Anglia să învingă cu 4-2.

Echipa care a asigurat calificarea României în semifinalele Campionatului European

În meciul cu Franța, România a jucat în următoarea formulă: Radu, Manea, Nedelcearu, Rus, Boboc – Nedelcu, Cicâldău – Olaru, Ianis Hagi, Coman – Puşcaş. În minutul 52, Cicâldău a fost înlocuit de Băluţă. În minutul 70, Dragomir l-a înlocuit pe Olaru. În finalul partidei, Pușcaș a fost înlocuit cu Petre.

Sursă cover foto: Adevărul


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.