CITIRE

Noua Generație de Aur a României la fotbal, victor...

Noua Generație de Aur a României la fotbal, victorie împotriva Angliei. Tot stadionul a fost galben

Naționala de fotbal la tineret a României a obținut o victorie importantă în etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul European. Tinerii fotbaliști români au învins cu scorul de 4-2 reprezentativa de tineret a Angliei.

Florinel Coman, eroul meciului

După ce a marcat două goluri și a obținut un penalty în meciul cu Anglia, Florinel Coman a vorbit despre mobilizarea exemplară a tuturor fotbaliștilor români. „A fost un meci foarte greu, din fericire am reuşit să câştigăm. A fost un meci cu intensitate foarte mare, dar ne bucurăm că am reuşit să ieşim cu capul sus. Am simţit că suntem împinşi de la spate de public. N-am trăit niciodată aşa ceva. În ultimele minute am reuşit să marcăm două goluri, vă daţi seama. N-am trăit niciodată aşa ceva. Am muncit mult şi a venit timpul să fim răsplătiţi. A fost o seară fantastică pentru noi, trebuie să ne bucurăm, dar ne mâine ne gândim la meciul cu Franţa.”, a declarat fotbalistul, conform RTV.

Hagi îndeamnă la prudență

Noua stea a fotbalului românesc, Ianis Hagi, a declarat că echipa era încrezătoare în victorie, dar îndeamnă la prudență. „Gândul nostru a fost să câștigăm. Știam că intrăm cu un avantaj pe teren, un egal îi scotea din calcule, dar ne făcea viața grea cu Franța. Când vezi pe teren că poți să câștigi un meci, mergi până la capăt și încerci să marchezi. Au trecut doar două meciuri, mai avem destule!”, a transmis tânărul fotbalist pentru TVR, potrivit ziare.com.

Tot stadionul a fost galben

10.000 de români au participat la meciul de fotbal dintre echipele de tineret ale României și ale Angliei, în condițiile în care stadionul Dino Manuzzi, unde a avut loc înfruntarea, are capacitatea de 23.860 de locuri. „Tot stadionul e galben!”, a comentat jurnalistul Gary Rose în timpul transmisiunii în direct făcute pentru BBC, potrivit Telekom.

Sursă cover foto: prosport.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.