26 august 2023, 4:13

Noul sezon „The Witcher” vine la vară pe Netflix

Sezonul 3 al „The Witcher”, unul dintre cele mai populare seriale Netflix, va avea premiera în luna iunie.

„În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Încredințată cu puterile magice ale lui Ciri, Yennefer îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei”, afirmă descrierea oficială a noului sezon.

„În schimb, ei descoperă că au aterizat într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și al trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna”, adaugă aceasta.

Netflix a anunțat că, la fel ca în cazul altor seriale ale sale, noul sezon al The Witcher va fi împărțit în două părți, lansate pe rând: prima parte la sfîrșitul lui iunie (29), a doua parte pe 27 iulie.

Sezonul 3 al „The Witcher” este ultimul cu Henry Cavill în rolul principal. Rolul lui Geralt din Rivia va fi preluat în sezoanele viitoare de către actorul australian Liam Hemsworth, cunoscut pentru rolul său din filmele The Hunger Games. El este fratele lui Chris Hemsworth.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol