2 iunie 2020, 23:23

Noutăți Netflix: Iată recomandările lunii februarie 2019

Platforma Netflix își încântă în fiecare lună abonații cu o serie de filme și seriale noi menite să îi delecteze. Iată câteva titluri ce vă așteaptă în luna februarie 2019!

One Day at a Time: Sezonul 3 – 8 februarie

Sursa www.hollywoodreporter.com

O zi la un moment dat este o serie americană de comedie bazată pe sitcomul lui Norman Lear, cu același nume, 1975-1984. Povestea mamei singure (Justina Machado) care trebuie să-şi crească cei doi copii suportând în aceleşi timp ciudăţeniile imprevizibilei ei mame (celebra Rita Moreno) este o combinaţie extremă de umor, emoţie şi entuziasm latino.

Dirty John – 14 februarie

Sursa news.newonnetflix.info

Viața aparent perfectă a lui Debra (Connie Britton) este întreruptă în momentul în care se îndrăgostește nebunește de senzaționalul doctor John (Eric Bana) care o va atrage pe Debra într-un joc sinistru de manipulare psihologică. Dacă te întrebai ce mai face Eric Bana, mai rar văzut în ultima vreme în blockbustere pentru marele ecran, iată că răspunsul îl dă acest serial nominalizat la Globuri de Aur.

The Umbrella Academy – 15 februarie

Sursa www.syfy.com

Cauţi cel mai imprevizibil serial cu supereroi al anului? L-ai găsit! Cinemagia a văzut deja şapte episoade şi poate să-ţi confirme că The Umbrella Academy te va captiva cu personajele sale bizare şi cu scenariul complex. Ecranizarea după benzile desenate omonime suferă întrucâtva din cauza asemănărilor cu X-Men, dar aventurile extreme ale eroilor, cronologia fantezistă şi sumbra veste că lumea se va sfârşi în opt zile devin un mix numai bun pentru a vedea episod după episod.

Chef’s Table – Sezonul 6 – 22 februarie

Sursa www.thewrap.com

Dacă crezi că arta gastronomică se reduce la istericalele din emisiuni de genul Chefi la cuţite, dă-i o şansă lui Chef’s Table. Fiecare episod prezintă un chef internaţional, pasiunea sa pentru gătit, eforturile de a reinventa sau ţine în viaţă specialităţi locale, dar şi provocări personale. În cele patru episode ale sezonului îi vom vedea la treabă pe americanii Sean Brock şi Mashama Bailey, pe italianul Dario Cecchini şi pe britanica de origine indiană Asma Khan.

Shadowhunters: The Mortal Instruments – Sezonul 3, Partea a II-a – 26 februarie

Sursa notices.californiatimes.com

Fanii acestui serial inspirat de seria The Mortal Instruments scrisă de Cassandra Clare ştiu deja că eroina Clary Fray (Katherine McNamara) are parte de o mulţime de provocări atunci când află este moştenitoarea unei familii de vânători de demoni. 46 de episoade au fost difuzate deja, a doua parte din sezonul trei având 12 episoade.

Star Trek: Discovery – Sezonul 2 – 26 februarie

Sursa mashable.com

După rolul ei din The Walking Dead, Sonequa Martin-Green îşi consolidează statutul de actriţă în ascensiune la Hollywood cu al doilea sezon din Star Trek: Discovery, în care o intepretează pe Michael Burnham, comandant al navei USS Discovery. Aşa cum ne-a obişnuit universul creat de Gene Roddenbery, Burnham şi echipajul ei au parte de aventuri în cele mai îndepărtate colţuri ale galaxiei.

Sursa cinemagia.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.