16 mai 2021, 11:21

Nu e păcăleală!  WONDER WOMAN 1984  vine pe HBO GO la 1 aprilie! (VIDEO)

Filmul WONDER WOMAN 1984 va avea premiera în exclusivitate pe HBO GO la 1 aprilie. Desi filmul a avut premiera universală la 1 decembrie, la noi producția nu a mai apucat să ruleze și a fost decalată pentru 19 martie. Cîteva zile mai târziu o vom vedea însă pe HBO Go.

Regizat de Patty Jenkins și cu Gal Gadot în rolul principal, acțiunea din filmul Wonder Woman 1984 se petrece în anii ’80, când Wonder Woman se pregătește pentru următoarea ei aventură și vrea să-și împlinească un vis, dar înainte trebuie să aibă de-a face cu Max Lord și Cheetah.

În Wonder Woman 1984 soarta lumii este din nou în cumpănă și doar Wonder Womanpoate salva omenirea. Acest nou capitol din poveste o găsește pe Diana Prince trăind liniștită printre muritori în perioada vibrantă și colorată a anilor ‘80 — o eră a excesului, în care lumea încearcă să aibă tot ce-și dorește.

Deși își stăpânește deplin puterile, ea nu vrea să iasă în evidență, este curator de artefacte antice și își face datoria de erou incognito. Dar acum, Diana va trebui să apară în lumina reflectoarelor și să-și adune toată înțelepciunea, forța și curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.

Din distribuție fac parte și Chris Pine în rolul lui Steve Trevor, KristenWiig în rolul the Cheetah, Pedro Pascal în rolul lui Max Lord, Robin Wright în rolul Antiope și Connie Nielsen în rolul Hippolyta.

Foto Warner Bros./Vertical Ent

Citește și:

Jumătatea mai bună. De ce femeile îi depășesc pe bărbați în rezistență, vitalitate, imunitate?

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.