21 ianuarie 2020, 13:18

Nu vrei să crezi că vara s-a terminat? Află dacă se schimbă vremea în această săptămână

Meteorologii anunță vreme caldă pentru perioada următoare. Toamna își intră în drepturi abia în weekend, urmând să se răcească.

Iată cum va fi vremea în această săptămână:

Joi

În regiunile vestice și la munte cel mai probabil se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul Carpaților Meridionali, iar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24-25 de grade în estul Transilvaniei și în nordul litoralului și 29 de grade în vestul și în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

În București cerul va fi variabil, temperatura se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

Vineri

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar seara în regiunile nordice și nord-estice se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în vestul Carpaților Meridionali și pe arii restrânse în sud-est. Temperaturile maxime între 25 de grade.

În București vremea va fi frumoasă, temperatura maximă va fi de 29-30 de grade, arată romaniatv.net.

Sâmbătă

În nordul și nord-estul țării, vremea se va răci trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 3 și 18 grade.

În București cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Temperatura maximă va fi de 29-30 de grade.

Duminică

Regimul termic va fi caracterizat de valori diurne în jurul celor normale datei, chiar dacă față de ziua anterioară în jumătatea sudică a țării acestea vor scădea, pe arii restrânse semnificativ. Cerul va fi variabil,probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade.

În București vreme se va răci, iar temperaturile maxime vor fi 23-24 de grade, iar cele minime de 10-12 grade.

sursa foto: Playtech.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.