22 august 2023, 16:27

Nunta lui Figaro de W.A. Mozart – Premieră în deschiderea stagiunii 2023-2024 la Opera din Cluj

Momente muzicale spectaculoase, regie și costume impresionante, în cea mai nouă producție a Operei Naționale Române Cluj-Napoca: Premiera Le nozze di Figaro de Wolfgang Amadeus Mozart!

Reîntâlnirea cu publicul iubitor de frumos și muzică desăvârșită se întîmplă sâmbătă, 23 septembrie și duminică, 24 septembrie!

Le nozze di Figaro

O lucrare spectaculoasă, recunoscută la nivel internațional ca o capodoperă datorită complexității sale, a poveștii fascinante și a momentelor muzicale deosebite, spectacolul Le nozze di Figaro va fi prezentat în două distribuții diferite, astfel că spectatorii vor avea ocazia în ambele seri să se bucure de interpretări unice, asistând, de fapt, la două Premiere, aflate sub conducerea muzicală a Maestrului dirijor David Crescenzi.

Într-o adaptare după piesa de teatru franceză La Folle Journée, ou Le Mariage de Figaro, opera mozartiană prezintă o poveste fascinantă despre dragoste, căsătorie și relații complicate: Figaro și Susanna, servitorii de la curtea Contelui Almaviva, se pregătesc de cel mai important eveniment din viața lor, nunta. Iubirea pe care și-o poartă unul altuia este însă perturbată de dorințele dezonorante ale contelui față de viitoarea mireasă. Vor reuși Figaro și Susanna să învingă orice obstacol și să-și unească destinele?

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol