22 octombrie 2020, 3:00

O aplicaţie de analiză termală şi detectare a feţei, realizată de o companie românescă

Colaborarea între Konica Minolta România şi Metrici, o companie românească specializată în soluţii IT, are la baza realizarea unei aplicații de analiză termală şi detectare a feţei Thermal Analyzer, care scanează un flux video în timp real, pentru a genera alarme în cazul persoanelor a căror temperatură corporală depăşeşte un anumit prag.

Sistemul permite evaluarea a sute de persoane pe minut, fără a restricționa fluxul.

Se vor furniza, alături de sistemele de supraveghere şi analiză video Mobotix deţinute în portofoliu, aplicaţiile Metrici de analiză video, printre care LPR (recunoaşterea numerelor de înmatriculare pentru gestionarea traficului sau parcărilor) şi Thermal Analyzer cu detectare facială, arată agerpres.ro.

Parteneriatul cu Konica Minolta România vine ca un pas natural după numeroasele proiecte dezvoltate împreună la nivel european, pe sectorul de control acces şi securitate. Împreună încercăm să oferim soluţii software şi hardware versatile, ce pot fi folosite şi aplicate, de la managerierea unor mici afaceri la un smart city complet. Asocierea dintre cele două companii schimbă rapid modul de gestionare a problemelor de securitate, control acces, management al traficului şi supraveghere video, în general„, susţine Vlad Georgescu, CEO Metrici.

Această colaborare mai include și aplicaţii pentru gestionarea parcărilor, prin intermediul Parking Place Detector, sau integrare cu proiecte smart city management, cu ajutorul aplicaţiei Area Counter.

Metrici este specializat în oferirea de soluţii pentru industria de supraveghere, securitate, control access şi management al traficului şi parcărilor bazate pe analiză video şi Inteligenţă Artificială.

sursa foto: economica.net


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.