12 august 2020, 9:13

O artistă din Marea Britanie dă viață planșelor de hârtie

Lisa Lloyd, o tânără artistă, care de-a lungul vieții a experimentat mai multe domenii, s-a oprit la arta din hârtie, prin care impresionează cu diverse creații confecționate în totalitate din hârtie de diverse culori.

Povestea pasiunii ei pentru această artă, a început în momentul în care căuta libertate, departe de munca nebună și calculator. La început l-a perceput ca pe un experiment prin care să se găsească, să-și testeze limitele oarecum, în urma căruia, se pare că și-a găsit vocația. Astfel, a devenit membru al „Paper Artists Collective” și de aproximativ 6 ani se ocupă cu măiestrie de crearea a numeroase ființe din hârtie.

La început a fost o provocare din cele mai grele, însă cu ambiție, Lisa a căutat mereu să se autodepășească, abordând design-uri din ce în ce mai dificile, ceea ce i-a adus calea spre succes.

Fiind un tărâm al imaginației, artista spune că inspirația ei vine din mare parte din natură. Iubitoare de culoare, geometrie și detalii, Lisa împletește armonios elementele mediului înconjurător cu design-ul modern, potrivit boredpanda.com.

Mai jos am făcut o selecție în care se regăsesc unele din cele mai frumoase creații ale sale:

Sursa: boredpanda.com

Sursa: boredpanda.com

Sursa: boredpanda.com

Sursa: boredpanda.com

Sursa: boredpanda.com

Sursa: boredpanda.com

Sursa: boredpanda.com

Sursa: boredpanda.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.