CITIRE

O companie de top daneză va investi 50 de milioane...

O companie de top daneză va investi 50 de milioane de euro într-un proiect în România

România încă mai reprezintă un stat atractiv pentru investitorii străini, drept dovadă stă ultima acțiune a grupului danez Rockwool, unul dintre liderii mondiali în livrarea de soluții pe bază de vată minerală bazaltică. Acesta va investi aproximativ 50 de milioane de euro ȋntr-o fabrică de vată minerală bazaltică, localizată în comuna Ariceștii Rahtivani din județul Prahova, ce va crea în jur de 150 de locuri de muncă direct şi alte 300 în mod indirect, pentru servicii şi logistică.

Noua unitate de producţie va fi amplasată pe un teren de aproximativ 30 de hectare şi va fi prima fabrică de vată minerală bazaltică a grupului în România. Producția este estimată să înceapă în 2019.

sursa: spatiulconstruit.ro

„Această investiţie ne va permite să sprijinim mai bine eforturile României de a creşte siguranţa împotriva incendiilor şi eficienţa energetică în clădirile din ţară. Încurajăm Guvernul să continue să colaboreze cu statele membre ale Uniunii Europene în cadrul platformei pentru schimb de informaţii în domeniul incendiilor (FIEP), precum şi pentru alte iniţiative care vor îmbunătăţi reglementările privind siguranţa la incendiu. Suntem deschişi să împărtăşim cu autorităţile, clienţii şi alte părţi interesate toate cunoştinţele şi expertiza pe care le-am acumulat de-a lungul celor 80 de ani în care am făcut clădirile mai confortabile, eficiente energetic şi sigure la incendii“, a spus Gilles Maria, Senior Vice President, Rockwool Group, potrivit adevărul.ro.

 

[Sursa imagine: romania-insider.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.