CITIRE

O companie japoneză a găsit o soluție ingenioasă p...

O companie japoneză a găsit o soluție ingenioasă pentru a-și determina angajații să renunțe la fumat

Nefumătorii vor beneficia de zile suplimentare de concediu. O companie japoneză a decis să le acorde șase zile în plus de concediu platit pe an, angajaților nefumători, pentru a compensa pauzele pe care și le luau angajații fumători pentru a savura o țigară. Nemulțumirile în rândul nefumătorilor au crescut pentru că birourile companiei erau situate la etajul al 29-lea, iar oricine dorea să fumeze, trebuia să meargă la demisol și pierdea aproximativ 15 minute.

sursa: boredpanda.com

Unul dintre angajații nefumători din companie a depus o notificare la începutul anului spunând că pauzele de țigară creează probleme. Directorul nostru a văzut notificarea și a fost de acord, așa că nefumătorii urmează să primească timp suplimentar în compensare„, a spus Hirotaka Matsushima, purtător de cuvânt al companiei japoneze Piala Inc., potrivit telegraph.co.uk.

sursa: boredpanda.com

Inițiativa a avut deja succes și a încurajat patru oameni din companie să se lase de fumat. Totodată, povestea  s-a răspândit rapid pe reţelele sociale, iar alte companii din Japonia au anunțat că vor implementa acest sistem ingenios.

 

[Sursă imagine: businessinsider.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.