2 ianuarie 2023, 8:21

„O dată-n viață”, cu Iuliana Tudor, din nou la TVR 1

Una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment ale Televiziunii Române revine în grila TVR 1, din 23 octombrie, în fiecare duminică seară. Ce noutăţi aduce formatul 2022 aflăm de la Iuliana Tudor.

Timp de 10 ani, a fost programul premium al TVR 1, cu audiențe record. Formatul semnat de regretatul om de televiziune Titus Munteanu aducea în platou persoane publice din domenii diferite care, „o dată-n viață”, îmbrăcau costumul tradițional românesc și cântau, dansau, realizau duete, în premieră, cu vedete ale muzicii populare românești. Din 23 octombrie, „O dată-n viață”, cel mai longeviv program de divertisment din istoria Televiziunii Române, revine în grila de programe a TVR 1! Din binecunoscutul decor al show-ului ce a rămas în inimile telespectatorilor, Iuliana Tudor ne invită din nou, pe toţi, duminică de duminică, de la ora 21.00, la două ore de spectacol cu muzică, umor şi momente inedite.

„’O dată-n viaţă’ a fost şi va rămâne proiectul meu de suflet. Timp de 10 ani am trăit printre cele mai frumoase experienţe ca om de televiziune, iar în momentul în care am păşit din nou în decorul emisiunii mi s-a tăiat respiraţia, gândindu-mă la Titus Munteanu, la Elise Stan şi echipa noastră, la maestrul Nicolae Botgros şi orchestra Lăutarii din Chişinău… Şi, peste toate, la câtă bucurie am adus în sufletele românilor de pretutindeni prin acest show. Continuăm povestea ’O dată-n viaţă’ şi sunt fericită că spectacolul va avea în prim-plan tinerii descoperiţi de noi la ’Vedeta populară’. Vă aştept cu drag în fiecare duminică seara, în faţa micilor ecrane!”, spune Iuliana Tudor.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol