26 mai 2022, 22:36

O explozie de culoare pentru grădină

Toată lumea știe că o grădină viu colorată emană numai fericire și o stare de bine, așadar, mai jos vă prezentăm câteva proiecte senzaționale pe care le puteți face chiar voi în curte. Astfel, veți reuși să transformați grădina într-un spațiu perfect pentru relaxarea dumneavoastră și a familiei.

O idee ideală atunci când ne gândim la reamenajarea curții este aceea de a reutiliza cauciucurile vechi. Acestea pot fi vopsite în diverse culori sau cu diverse modele. De exemplu dacă avem flori albastre putem oricând să vopsim suportul acestora cu aceeași culoare, iar dacă avem mai mult curaj putem să facem fel și fel de combinații creative, care să iasă în evidență, de exemplu albastrul și galbenul fac o echipă excelentă, mai multe idei poți găsi și pe ideipentrucasa.ro.

Sursă foto: casoteca.ro

De asemenea în ultima perioadă au devenit tot mai populare proiectele realizate din paleți. Lemnul a fost utilizat de mii de ani pentru realizarea de mobilier atât pentru casă cât și pentru grădină sau pentru diverse decorațiuni.

Sursă foto: ideipentrucasa.ro

Așadar, pentru că în zilele noastre mobilierul destinat grădinilor poate fi destul de scump, ar fi bine să știți că este foarte ușor să vă realizați propriul mobilier. Paleții trebuie așezați cap la cap, iar mai apoi vopsiți în funcție de preferințe.

P.S. Nu trebuie să uităm de perne, lemnul poate fi destul de dur.

Sursă foto: ideipentrucasa.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol