20 februarie 2020, 9:52

O fotbalistă aflată în conflict cu Trump a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului

Fotbalista Megan Rapinoe a câștigat premiul The Best FIFA dedicat celei mai bune jucătoare din întreaga lume, în cadrul Galei Federaţiei internaţionale de fotbal. Americanca este cunoscută atât pentru performanțele sportive, dar și pentru conflictul deschis cu Donald Trump.

Rapinoe, apreciată pentru contribuția avută la câștigarea Campionatului Mondial

Rapinoe a câștigat premiul de cea mai bună jucătoare a anului în fața fotbalistelor Alex Morgan și Lucy Bronze. Sportiva, în vârstă de 34 de ani, a fost apreciată pentru performanța avută la Campionatul Mondial de fotbal feminin din acest an. Cu Rapinoe și Morgan în componență, echipa Statelor Unite ale Americii a devenit campioană, potrivit BBC.

Trump, deranjat de atitudinea lui Rapinoe

Relația dintre vedeta echipei de fotbal a Americii și președintele Trump a fost complicată în ultimul timp. Președintele Americii a observat că Megan Rapinoe nu cântă imnul SUA și a criticat-o public. Fotbalista refuză să cânte imnul în semn de protest față de politica de stat. Jucătoarea este nemulțumită că salariile fotbalistelor nu sunt la același nivel cu cele ale fotbaliștilor, potrivit sport.ro.

Sursă cover foto: NY Post


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.