CITIRE

O întâlnire de pomină cu tehnologia, la târgul pre...

O întâlnire de pomină cu tehnologia, la târgul prezent în România de peste 40 ani

Într-un mod poate chiar spectaculos, unul dintre cele mai longevive târguri care se organizează în România este cel dedicat tehnologiei. Anul acesta se află la cea de-a 43-a ediție, primul având loc în 1970, și este găzduit de Romexpo, între 11 și 14 octombrie.

Târgul Tehnic Internațional (TIB) vă face o invitație la un randez-vous cu tehnologia, mai exact cu tehnologii și echipamente industriale, cu cele mai noi tehnologii laser, robotică, mașini unelte și mașini industriale multifuncționale. De asemenea, organizatorii anunță că pe lângă acestea, ne vom putea întâlni și cu produse cu design inovator, pompe, compresoare și echipamente hidraulice, cât și produse IT și de software.

După cum am menționat, târgul a fost organizat acum mai bine de 40 ani, iar din 1993 este certificat la nivel internațional de către Asociația Globală a Industriei de Târguri – UFI și este inclus în rândul celor mai importante târguri tehnice la nivel internațional.

Ediția de anul acesta va fi organizată în principal în pavilionul A. Concomitent la Romexpo, însă în pavilionul C1, va fi prezentă și ExpoEnergiE, eveniment adresat pieței energiei și industriei de petrol și gaze, constituindu-se într-o platformă de interacțiune pentru specialiștii din domeniu și având ca scop principal promovarea potențialului local în vederea atragerii de investitori.

Anul trecut, evenimentul a beneficiat de 7000 vizitatori, atât specialiști, cât și curioși care au dorit să vadă pe o suprafață expozițională de peste 7.000 de metri pătrați, ce aduc nou cele 174 de companii din cele 12 țări participante, acestea fiind: Austria, Bulgaria, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Spania, Turcia, Ungaria, România.

Mai multe informații despre companiile participante anul acesta găsiți AICI

[Sursă imagine: eluniverso.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.