23 august 2023, 17:31

O nouă aventură pentru întreaga familie: animația Flecăreții – Aventuri cu Pettson și Findus

CAY Films are onoarea să vă prezinte pe marile ecrane din România animația Flecăreții – Aventuri cu Pettson și Findus! În urma succesului seriei Pettson și Findus difuzată pe canalul TV Minimax și a cărților omonime pentru copii scrise de Sven Nordqvist, regizorii Ali Samadi Ahadi și Markus Dietrich propun o nouă aventură pentru întreaga familie, de urmărit la cinema!

În România, animația disponibilă atât în versiunea dublată în română, cât și în maghiară va avea premiera în data de 25 august 2023, distribuită de CAY Films. Flecăreții – Aventuri cu Pettson și Findus este un film potrivit pentru micii, dar și marii biblio-cinefili.

Regizorii animației, responsabili deja pentru primele trei aventuri de succes cu Pettson și Findus, alături de scenaristul și producătorul filmului, Thomas Springer, ne invită în lumea fascinantă a familiei flecăreților, plină de dragoste, culoare și haos. Tempoul narativ are un ritm balansat, surprins atât în momentele dinamice, cât și în cele liniștite.
Chiar și secvențele pline de suspans sunt tratate într-un mod potrivit pentru copii și publicul preșcolar, în timp ce peisajele frumoase acompaniază lumea animată.
Sequel-ul a fost realizat sub forma unui film cu acțiune live și personaje animate. Acest amestec se îmbină armonios, actorii „umani” fiind și ei convingători, în special Uwe Ochsenknecht în rolul exterminatorului agasat de micile creaturi și ChrisTine Urspruch în rolul femeii visurilor sale a cărei inimă trebuie cucerită.
Bineînțeles, din film nu lipsește nici reîntâlnirea cu Stefan Kurt în rolul lui Pettson, care alături de Findus, pisica lui, formează noul cămin al adorabilelor creaturi.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol