CITIRE

O poveste cu gust de bere. Trei frați te învață să...

O poveste cu gust de bere. Trei frați te învață să prepari cea mai bună băutură chiar în bucătăria ta

Produsă doar din câteva ingrediente, berea este cea mai veche băutură din lume, referințe cu privire la aceasta găsindu-se și în Marele Cod de Legi al lui Hammurabi, unul dintre vechii regi ai Babilonului. În România, berea a devenit un aliment consumat în mod regulat, însă potrivit datelor Asociației Berarilor, românii sunt totadată și foarte selectivi cu acest produs, începând să se orienteze tot mai mult către berea artizanală.

Brews Brothers reprezintă o mică afacere pusă pe picioare de trei „frați” bucureșteni care au decis să îi învețe pe iubitorii de bere cum să își prepare singuri acest produs după propriul lor gust. Folosind doar ingrediente de marcă, recipiente speciale și mici trucuri, cei trei „frați” pregătesc diferite tipuri de bere 100% naturală. Cursurile organizate de ei sunt dedicate tuturor iubitorilor acestei băuturi, sau persoanelor care sunt pur și simplu curioase cum se produce o bere de bună calitate. Aici puteți produce atât bere clasică, cât și sortimente de sezon sau chiar mici experimente cum ar fi berea de dovleac.

Editiadedimineata.ro a stat de vorba „frații” de la Brews Brothers și împreună am degustat produsele lor. Nouă ne-au plăcut la nebunie!


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.