13 iulie 2020, 7:53

O româncă a câștigat Campionatul Mondial de alergare montană: „Medalia câștigată mă obligă să muncesc mai mult!”

România se mândrește cu o campioană mondială la alergarea montană.

Ediția a XXXV- a Campionatului Mondial de alergare montană pe distanțe lungi și scurte a avut loc în perioada 15-17 noiembrie 2019, în Villa de Angostura (Argentina), ce au participat peste 400 de alergători din 45 de țări.

Cristina Simion a devenit campioană mondială la alergare montană după ce a terminat prima cei 41,05 kilometri.

La echipe feminin, România s-a clasat pe locul trei și a cucerit medalia de bronz, iar la echipe masculin, țara noastră a terminat pe poziția a cincea, arată ziare.com.

Cristina Simion are 28 de ani și are o dublă legimitare, și la clubul Steaua, dar și la CSU Arad. Este antrenată de Ionuț Gălițeanu.

Este rezultatul muncii depuse din ultimele luni. Cristina a arătat o dorință fantastică de a câștiga pe tot parcursul cursei. Cristina mi-a spus în zilele premergătoare că vrea să cucerească o medalie, că va urca pe podium, dar nu credea nici ea că va fi aur. Suntem foarte fericiți”, a declarat antrenorul, conform fra.ro.

„Medalia câștigată mă obligă să muncesc mai mult! Acum va trebui să confirm de fiecare dată statutul de campioană mondială! Sunt fericită și mândră că am devenit campioană mondială!”, a declarat Cristina.

sursa foto: fra.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.