13 iunie 2021, 10:36

O româncă câștigă premiul „Femeia la Putere” în cadrul galei Women of Europe Awards 2019

Asociația Internațională Mișcarea Europeană (European Movement International/EMI) a organizat gala premiilor Women of Europe 2019, în cadrul căreia o româncă a primit un premiu important.

Distincția „Femeia la Putere” a fost primit de Laura Codruța Kovesi, care de curând, a devenit primul procuror-șef la nou-înființatul Parchet European (EPPO).

Aceasta a primit premiul pentru că „a demonstrat o conducere politică extraordinară în Europa prin munca sa notabilă împotriva corupției la nivel înalt din România”, arată stiri.tvr.ro.

Sunt foarte onorată să primesc acest premiu și îl văd ca pe o recunoaștere a eforturilor mele și ca o încurajare de a nu renunța la munca mea. În opinia mea, a fi puternic înseamnă a câștiga încrederea oamenilor și, mai important decât atât, a reuși să o păstrezi. În linia mea de lucru, poți face acest lucru numai lucrând profesionist, fiind consecvent și respectând legea în orice moment. Acest premiu aparține în egală măsură tuturor persoanelor care m-au susținut în lupta împotriva corupției și în respectarea statului de drept și a valorilor europene. Aș dori să le mulțumesc în mod special tuturor susținătorilor mei de-a lungul anilor. Pentru a merge mai departe, trebuie să lucrăm pentru promovarea egalității, a dreptății și a statului de drept, așa cum a făcut Mișcarea Europeană în ultimii 70 de ani„, a declarat Kovesi.

sursa foto: divahair.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.