14 iunie 2021, 6:17

O româncă, în topul celor mai influenți oameni din domeniul inteligenței artificiale

O româncă a fost inclusă în clasamentul celor mai influenți oameni din domeniul inteligenței artificiale care activează în Europa.

Maria Luciana Axente a fost inclusă pe lista celor 30 de persoane. Lista fiind întocmită de publicația online Sifted, din Marea Britanie și are ca scop să ofere o sursă de informare de încredere pentru pasionații de inteligență artificială, prin urmărirea pe Twitter a acestora.

Nu e întotdeauna ușor să găsești pe Twitter aceste persoane, așa că Sifted a selectat o listă practică a acestor guru ai inteligenței artificiale, pentru a-i urmări. Ei postează lucrări academice, oportunități de angajare, noutăți din AI și alte informații care pot fi greu de găsit printr-o simplă căutare pe Google”, scrie Sifted.

Maria Luciana Axente este liderul echipei de inteligență artificială din cadrul companiei de consultanță PWC (Price Waterhouse Cooper) și activează în Londra, informează playtech.ro.

Am crescut într-un mic sat din Transilvania, România, iar Star Trek și Star Wars au fost fereastra mea către viitor și o lume în care tehnologia contribuie la dezvoltarea omenirii”, spune românca.

sursa foto:.startupcafe.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.