21 septembrie 2020, 22:52

O româncă trăiește visul american și candidează pentru un post de senator al Statelor Unite ale Americii

Cristina Puraci este românca ce a reușit să demonstreze că America este într-adevăr țara tuturor posibilităților. A plecat în Statele Unite la puțin timp după revoluție cu o viză de logodnă și a început să își trăiască visul american. A învățat engleza, a reușit să termine și un Master în Științele Educației, iar în prezent face politică.

Acum românca ocupă funcția de președinte a Sindicatului de Învățători Colton Unified School District, loc în care a și predat timp de 15 ani, conduce o serie de programe educaționale, construiește case pentru persoanele defavorizate din Mexico, printr-un program de voluntariat, face politică și este activă în biserică, menționează perol.ro.

Într-un interviu pentru RomaniaVipPress, aceasta a povestit cum a ajuns să facă politică în America, dar și ce a împins-o să candideze pentru o astfel de poziție.

„La nivelul sindicatului am vrut sa fiu o voce pentru cei care nu au curajul să vorbescă pentru ei.

Am devenit Directoare, Negociatoare de salarii/contracte, vicepreședintă timp de 7 ani iar acum sunt președintă. Am început cu pași mici și am avansat tot mai mult. În 2016, mi-am pus numele pe un baner prezidențial și am câștigat să fiu Board of Trustee (peste inspectorul general, sunt 5 sau 7 oameni aleși care să supravegheze tot ce se întâmplă deoarece bugetele de la districte sunt foarte mari, peste 200 de millioane de dolari, ca sa nu fie corupție)!

Pentru Districtul în care locuiesc eu, care are 27 de școli, am câștigat. Am fost sprijinită de un senator creștin, Mike Morrell, care m-a luat sub aripa lui și a devenit mentorul meu, pentru ca i-a plăcut povestea mea de succes. El a propus o rezoluție pentru mine în fata Senatului din California, care este pe YouTube. Încetul cu încetul m-a introdus în mai multe comitete”, a menționat Cristina Puraci potrivit perol.ro.

Senate Presentation – Cristina Puraci from CA Senate Republican Caucus on Vimeo.

Citește despre planurile Cristinei Puraci pentru California aici.

Sursă Foto: perol.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.