13 iunie 2021, 11:29

O tonă de ceapă, pentru un râu de lacrimi. Gestul unei femei părăsite de iubitul său

Poveste de dragoste cu final nefericit, pentru un cuplu de chinezi. O femeie care a fost părăsită de iubitul ei, cu doar câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiților (sărbătorită doar la nivel local), a ajuns să se răzbune pe acesta într-un mod cu totul neobișnuit. Femeia a aruncat în curtea casei bărbatului o tonă de ceapă.

Motivul? ”Eu am plâns trei zile; acum e rândul tău!”, a scris ea într-o notă care a însoţit încărcătura surpriză, potrivit Agerpres. 

Ceapa a fost comandată onine și a fost livrată fostului ei iubit pentru a-l ”face să plângă”. Mai mult, femeia a cerut firmei de curierat să lase discret ceapa la ușă, împreună cu biletul, și să plece fără măcar să îl înștiințeze pe bărbat.

Femeia părăsită a mai declarat, pentru o publicație locală, că relația lor a durat un an, după care iubitul ei a decis apoi să se despartă ”în mod unilateral”, fără prea multe explicații.

”Mi-a făcut mult rău, dar a refuzat să plângă”, a explicat ea. Pentru asta, femeia a avut sclipirea de a-i face acestuia un cadou care l-ar fi putut face, în cele din urmă, să plângă consistent.

Bărbatul a rămas șocat în momentul în care și-a primit cadoul și a mărturisit că reacția ei a  fost ”exagerată”.

Gestul femeii cu inima rănită a șocat întrg cartierul bărbatului ”Nu ştiu dacă prietenul ei a plâns sau nu. Dar eu sunt şocată!”, a declarat o femeie care locuieşte în aceeaşi clădire. ”Întregul cartier este acum invadat de mirosul pestilenţial de ceapă putrezită”, a adăugat ea.

Chinezii acordă o importanță specială sărbătorilor destinate dragostei, printre acestea numărându-se Valentine’s Day occidentală, la 14 februarie, şi Qixi (a şaptea zi din a şaptea lună a calendarului lunar) în memoria eroilor unei legende locale.

Pe lângă acestea s-a mai adăugat și ”Ziua Îndrăgostiţilor de pe Internet” sau ”Ziua declaraţiei de dragoste”, celebrată la 20 mai.

Sursă Foto:


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.