16 iulie 2020, 18:13

O viață demnă de un roman. Povestea Ducilor de Sussex subiectul unei biografii

Viața controversată a prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, vor fi transformate într-un roman biografic, intitulat „Finding Freedom”, care va fi lansat pe data de 11 august, potrivit Agerpres. 

Romanul, pe numele său complet, „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”, va fi disponibil pe platforma Amazon, începând cu data de 11 august și va putea fi vizionat oriunde în lume. Acesta promite să explice cu lux de amănunte care au fost pașii pe care cei doi i-au făcut în întemeierea unui cuplu princiar britanic atipic, dezvăluind totodată „povestea adevărată” aflată în spatele deciziei ducilor de Sussex de a renunţa la calităţile lor de membri activi ai casei regale britanice.

Biografia are 320 de pagini, iar autorii săi sunt doi jurnaliști specializați în chestiuni regale Omid Scobie şi Catherine Durand.

Aceștia sunt încrezători că noul volum „va merge dincolo de titlurile din ziare şi va dezvălui detalii necunoscute despre viaţa cuplului Harry-Meghan, infirmând multe zvonuri şi concepţii eronate ale publicului, care au afectat negativ imaginea cuplului princiar pe ambele ţărmuri ale Atlanticului”, potrivit Agerpres. 

Romanul își dorește să prezinte oamenilor o imagine reală și pozitivă a cuplului Harry-Meghan și să prezinte adevăratele motive care au stat la baza deciziei lor de a părăsi Marea Britanie şi de a se muta la Los Angeles.

Sursă Foto: publika.md


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.