15 aprilie 2024, 19:24

Oferte speciale pentru doamne, în luna martie, la munte

Se apropie luna martie, iar începutul acesteia este dedicat, în mare parte, doamnelor și domnișoarelor.

Și restaurantele și hotelurile din Brașov sunt pregătite cu programe și oferte speciale pentru femei.

La un restaurant cu specific pescăresc va avea loc o petrecere de zile mari chiar în 1 martie, iar a doua zi se va deschide oficial și sezonul de pescuit pe bălțile private, o veste numai bună pentru pescărițe.

„Întâmpinăm primăvara cu foarte multă bucurie. Pe 1 martie vă invităm alături de noi la o seară românească, unde renumita formație Vest Music este pentru prima dată prezentă la Brașov și vă invităm cu mare drag alături de noi să petrecem împreună”, a spus Ruxandra Coc, reprezentantul firmei producătoare de produse din pește, la Radio România Brașov.

Nu doar restaurantele întâmpină luna femeii cu surprize pentru doamne, ci și hotelurile.

La un hotel de patru stele din Poiana Brașov, în toată luna martie sunt pachete ofertante.

„Un sejur minim de două nopți, doamnele se vor răsfăța în cadrul centrului cu o terapie la alegere, o terapie de relaxare și întrucât ne dorim să fie și zăpadă, există un discount special la închirierea echipamentelor de schi și la instructorii autorizați, respectiv 20%. Tarifele pornesc de la 70 euro pe noapte loc în cameră dublă și pentru că ne-am gândit că, de obicei, doamnele vin și cu copilași, o să avem activități și jocuri pentru cei mici pe toată perioada, cu animatori”, a precizat reprezentantul unui hotel din Poiana Brașov, Bianca Socol.

Foto: Facebook / Poiana Brașov


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol