7 iunie 2023, 4:28

Ofițeri din NYPD, prinși făcând sex în mașină după un apel la 911

Doi polițiști din cadrul NYPD au fost prinși făcând sex în interiorul unei mașini parcate în fața unei secții din  Brooklyn, după ce strigătele femeii au determinat un vecin speriat să sune la 911, scrie The NY Post.

Fapta s-ar fi petrecut în fața secției 79 din Bedford-Stuyvesant, în parcarea unde polițiștii își parchează mașinile personale, în jurul orei 1:30 marți dimineața, potrivit raportului apelului la 911.

Cel care a sunat îngrijorat a spus poliției că „aude o femeie țipând în parcarea în care polițiștii își parchează mașinile”, dar „nu poate vedea din ce vehicul vine zgomotul”, se arată în raport.

Doi ofițeri au ieșit apoi din secție pentru a investiga și i-au găsit pe polițiști, un bărbat și o femeie, care, potrivit surselor, erau parțial dezbrăcați și își trăgeau hainele pe ei, într-o mașină în parcarea de pe Greene Avenue, lângă Tompkins Avenue.

„Erau foarte încinși”, a declarat o sursă a ziarului.

Se spune că polițiștii, care sunt, de asemenea, parteneri de serviciu, ar fi avut o aventură de ceva vremeă – una care a devenit de notorietate  în secție după ce soția bărbatului a aflat și „a creat haos” în sediul Poliției vara trecută, potrivit surselor.

„A apărut la secție pentru a o confrunta pe iubită”, a declarat sursa care are cunoștință de caz. „Apoi, cineva a avut ideea genială de a-i pune să lucreze împreună”, a povestit sursa.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol