13 iunie 2021, 12:01

Oportunitate nouă pentru elevi. Reîncepe concursul de burse Earlscliffe Scholarship Competition

O nouă oportunitate pentru elevii claselor a a IX-a sau a X-a care doresc să studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu în Anglia, la un liceu privat cu rezultate excepționale. Astfel, Mirunette Education lansează o nouă ediție a concursului de burse Earlscliffe Scholarship Competition, oferind drept premii cel puțin 3 burse academice la renumitul Colegiu Earlscliffe din Anglia, potrivit unui comunicat remis Edițiadedimineață.ro. 

Vor fi oferite (cel putin) 3 burse, iar dacă există mai mulți candidați cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat. Bursele sunt parțiale, iar cea mai mare bursă acoperă 50% din taxele de școlarizare. La discreția directorului colegiului vor fi oferite și burse parțiale pentru programele de vară organizate de Earlscliffe College.

Mai multe detalii despre concurs se regăsesc pe site-ul organizatorului, Mirunette Education.

La concursul de burse pot participa toți elevii care sunt în prezent înclasa a IX-a sau a X-a și care aspiră să studieze după terminarea liceului la o universitate de elită din străinatate.  Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleză și matematică (16 Martie 2019) și interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (25-26 Martie 2019). Ambele etape vor avea loc la sediul Mirunette Education din București.

Elevii cu cele mai bune rezultate vor primi cel puțin 3 burse academice parțiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia, iar câștigătorul va primi o bursă de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelalte burse vor avea valori cuprinse între 20% și 50%.

Înscrierile se fac prin completarea unui formular de înscriere pe site-ul organizatorului, până la data se 14 martie 2019.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.