16 aprilie 2024, 4:17

„Oppenheimer” a triumfat la Gala SAG

Lungmetrajul „Oppenheimer” își continuă dominația în actualul sezon al premiilor cinematografice, câștigând cele mai importante trofee la Gala Sindicatului Actorilor Americani (SAG), relatează BBC.

Regizat de Christopher Nolan, filmul a cucerit premiul pentru cea mai bună distribuție, în timp ce Cillian Murphy și Robert Downey Jr au obținut distincții individuale pentru interpretare.

Pelicula, despre fizicianul teoretician J. Robert Oppenheimer, considerat părintele bombei atomice, este marea favorită la Gala Oscar, de luna următoare.

CITEȘTE ȘI:

”Oppenheimer”, marele câștigător la Premiile BAFTA 2024

Pe scena evenimentului din Los Angeles, Sir Kenneth Branagh a amintit de greva actorilor, care a paralizat Hollywood-ul anul trecut.

„Vă mulțumim că ați luptat pentru noi, mulțumim fiecărui membru SAG, ale cărui susținere și sacrificiu ne permit să stăm aici mai bine decât eram înainte”, a spus actorul britanic.

„Suntem recunoscători, smeriți și mândri, nu doar să apărem în capodopera lui [Christopher] Nolan, ci și mândri să ne aflăm în compania voastră”, a adăugat el.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol