19 februarie 2020, 21:52

Oprah Winfrey ne învață cum să realizăm tot ceea ce ne-am propus

Frumoasa Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate și influente personalități din lume. Deși este responsabilă pentru gestionarea unui număr istovitor de proiecte, ea nu se menține doar pe o linie de plutire ci reușește chiar să înflorească cu fiecare obiectiv propus. Oprah ne oferă câteva sfaturi din propria experiență pentru a ne ajuta să înțelegem cum să realizăm cât mai multe activități cu succes.

Rețeaua de televiziune OWN, studioul de producție Harpo, revista O The Oprah și premiul de teatru din 2011 sunt câteva dintre cele mai cunoscute realizări ale vedetei. Așadar, înțelegem că tot ceea ce face Oprah Winfrey o determină să fie o femeie extrem de ocupată.

Una dintre cele mai mari secrete ale productivității sale este împărtășită într-un interviu din 2015 la Fast Company, și anume: să fii „pe deplin prezentă”. Acest fapt înseamnă opusul multitaskingului pentru Oprah Winfrey. Ea este de părere că, atunci când încerci să faci mai multe treburi în același timp, nu reușești să le faci neapărat și bine. Abordarea unei „concentrări radicale” este acel element care permite să aprofundezi și să porți grija fiecărui obiectiv în parte.

sursa: pinterest.com

„Am aflat că atenția totală pentru orice activitate pe care o alegi să o experimentezi vine cu un nivel de intensitate și adevăr. […] Este vorba de a trăi o viață actuală, din când în când – fără să ne îngrijoreze ce se va întâmpla la ora 3 și ce se va întâmpla la ora 7” – sfătuiește Oprah Winfrey potrivit sursei curiosity.com.

Un alt secret al vedetei este capacitatea de a acorda încredere în oameni și deschiderea față de ei, însă urmărește cu atenție fiecare lucru care îi poartă numele.

Timp de două ore, Oprah meditează la birou pentru a-și face ordine în gânduri. Această tactică poate fi eficientă pentru oricine în viața sa, în orice loc ce oferă liniște și pace.

„Încerc să fiu înconjurată de oameni care să știe cu adevărat ce vor să facă și care își acordă timp să facă” – declară Oprah Winfrey.


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.