10 decembrie 2023, 18:39

Orchestra  de Cameră a Conservatorului Santa Cecilia din Roma, cu două concerte la Focșani, în Festivalul Classic for Teens, ediția a IV-a

Orchestra de Cameră a Conservatorului de Muzică Santa Cecilia din Roma, cel mai vechi și prestigios conservator din lume, dirijată de Biaggio Micciula, va susține un concert marți, 26 septembrie, de ora 19:00, la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia din Focșani.

Soliști vor fi soprana coreeană Da Hyun Kang și tenorul chinez Wang Shijie.

Cel de-al doilea concert al orchestrei din Italia va avea loc joi, 28 septembrie, tot de la ora 19:00, la Teatrul Mr. Gh. Pastia. Un concert cu un program în întregime Mozart, dirijor Biaggio Micciula. Solisti: Da Hyun Kang, soprana (Korea) si Wang Shijie, Tenor (China).

Aceste evenimente fac parte din Festivalul Classic for Teens, care anul acesta se află la a IV-a ediție. Intrarea la ambele concerte este liberă.

Deja un reper cultural de tradiţie al zonei, Festivalul Classic for Teens aduce arta și muzica clasică mai aproape de publicul tânăr, mai aproape de cei care au mai mare nevoie de ea. În mod deosebit în acest an, Classic for Teens a adus împreună nume sonore din spaţiul cultural românesc și internațional.

Festivalul Classic for Teens se va încheia 28 Septembrie 2023 la Focşani.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol