CITIRE

Palatul Parlamentului va găzdui filmarea unei tele...

Palatul Parlamentului va găzdui filmarea unei telenovele. Despre ce este vorba?

„Telemundo” și „Diagonal TV Spania” în colaborare cu „SC GCC Film Global SRL” vor filma secvențe din seria a doua a telenovelei „Regina Sudului” și în Palatul Parlamentului, unde, luni, conducerea „Camerei Deputaților” a aprobat proiectul.

Este vorba despre un serial de 64 de episoade, care va avea filmări în mai multe zone ale Bucureștiului, dar și prin împrejurimi, cum ar fi Snagov, Baza Aeriană 90 și altele.

http://evz.ro

Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală și grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvențe în data de 12 mai 2018 în unele spații aflate în administrarea „Camerei Deputaților”.

„Având în vedere calendarul pentru 12 mai 2018 propunem ca, în acea dată, filmarea să fie făcută doar în „Galeria hol C6” și în sala „Nicolae Bălcescu”. Pentru celelalte spații solicitate (hol C1, holul și scările C4, holul din fața sălii „Al. I. Cuza” – nivel P) se va stabili o altă dată disponibilă împreună cu solicitantul”, se arată în memorandumul intern aprobat de „Biroul Permanent” al Camerei Deputaților, potrivit ziare.com.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.