2 decembrie 2020, 6:08

Pandemia închide celebrul târg de Crăciun de la Sibiu. Ce spun organizatorii

Târgul de Crăciun de la Sibiu nu va mai avea loc, după ce organizatorii au anunțat, luni, pe pagina de socializare, suspendarea evenimentului.
Decizia vine în urma creșterii numărului de infectări cu noul COVID-19, municipiul ajungând la o rată de 6,03 cazuri la mia de locuitori în ultimele două săptămâni.
„Dragii noștri, știm că vă așteptați ca dintr-o zi într-alta să ne vedeți instalând căsuțele în centrul orașului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă. Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, în cazul în care situația se va îmbunătăți vom regândi această decizie, până atunci, aveți grijă de voi”, au transmis organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook.
Sursă foto: observi.ro

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.