14 ianuarie 2023, 9:13

Parada Baloanelor de Săpun de 1 iunie la Sun Plaza

Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, timp de două ore, esplanada Sud din Sun Plaza va aparține în totalitate micilor sărbătoriți ai zilei! Muzică, dans, magie, multă veselie și multe, multe baloane de săpun sunt surprizele evenimentului dedicat și oferit cu toată dragostea copiilor: Bubble Parade.

Nimic nu poate fi mai înduioșător decât chipul unui copil care se bucură din tot sufletul lui, cu toată sinceritatea și inocența. Și pentru că simpaticului Sunny, bunul prieten al celor mici, îi place să îi vadă pe copii râzând cu ochii strălucind de încântare, a pus la cale un spectacol inedit. Despre care se va vorbi, probabil, multă vreme.

Parada Baloanelor de Săpun

Chiar pe1 Iunie, Ziua Copilului, de la ora 16 până la ora 18, esplanada Sud din Sun Plaza se transformă într-o feerie de sunet, culoare, mișcare și veselie,pentru a găzdui Parada Baloanelor de Săpun. Sunny, desigur, va fi prezent printre invitații lui și împreună se vor distra pe cinste.

Pentru „încălzire”, în așteptarea paradei de baloane, copiii (și adulții cu suflet de copil) vor lua parte la momente de muzică și dans susținute de micii artiști de la „Fantezia” și „Five GYM”, care sugestiv și foarte realist și-au intitulat show-ul „Chef de joacă”.Și cum cheful de joacă nu se termină niciodată, este pregătit încă un moment, și mai antrenant, și mai colorat, un spectacol pentru întreaga familie adus de „Minunații lui Verdini”: „Baloane de Săpun”. Totul completat de un spectacol al baloanelor de săpun, pentru că nu au cum să lipsească! Împreună cu Minunații, sărbătoriții zilei vor învăța imnulBaloanelor de Săpun și îl vor cânta în cel mai așteptat moment al evenimentului, cel de final, când va avea loc Parada Baloanelor de Săpun.

Organizatorii vor oferi tuturor copiilor prezenți baghete și tuburi pentru baloane de săpun, așa încât esplanada să poată fi inundată de ele, dar și de râsul și bucuria celor cărora le este dedicată ziua de 1 Iunie și acest eveniment.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol