14 ianuarie 2023, 9:12

Parcare gratuită la aeroport pentru cei care se vaccinează anti-COVID

Toți pasagerii care vor să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2 vor avea parcare gratuită, valabilă timp de 48 de ore, la Aeroportul Internaţional Iaşi. Este valabil atât pentru cetăţenii UE, precum şi cei din ţări non-UE, dar care au reşedinţă în România.

Directorul interimar al Aeroportului Internaţional Iaşi, Romeo Vatră, susține că această decizie vine pentru a stimula vaccinarea și a fost votată în cadrul şedinţei de Consiliu de Administraţie al instituţiei.

Decizia de a oferi loc de parcare gratuit persoanelor ce doresc să se vaccineze la Aeroportul Iaşi vine în contextul creşterii alarmante a numărului de infectări atât la nivel local, cât şi naţional. E absolut firesc să punem mai presus de orice sănătatea şi siguranţa oamenilor. Totodată, o astfel de decizie va ajuta la menţinerea unui număr constant de pasageri pe Aeroportul Iaşi. În ciuda restricţiilor impuse, am reuşit să avem, în ultimele luni, un trafic dublu, raportat la prima perioadă a anului în curs, practic am atins cifre înregistrate înainte de pandemie, dar în continuare există riscul ca traficul aerian să fie puternic afectat. Ne dorim ca tot mai mulţi cetăţeni să înţeleagă cât de important este pentru ei şi familiile lor să se imunizeze, pentru a călători oriunde în lume, fără grija că ar putea deveni vulnerabili în faţa acestui virus periculos. Îi îndemn pe ieşeni, dar şi pe toţi cei ce tranzitează Aeroportul Iaşi să nu mai amâne vaccinarea. La Aeroportul Iaşi, centrul este deschis în fiecare zi şi nu e nevoie de programare„, a spus Romeo Vatră.

În cadrul centrului de vaccinare se administrează serul Johnson & Johnson, programul fiind zilnic, între orele 08.00 – 20.00.

sursa foto:magazin-virtual.net


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol